Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с инсталацията 156 2.4jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с инсталацията 156 2.4jtd

колеги проблема ми е следния изчезнаха ми чистачките вентилатора на парното мигачите ел стъклата. Проверих бушоните всичко е здраво. Ако може някои да помогне. Благодаря предварително

Айде на бас,че не си прегледал предпазителите,които са малко по-нагоре в едно като кошничка от пластмаса.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

май колегата ще спечели баса...
      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
      156 1,8ТS-99 ......
      EX
      159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
        май колегата ще спечели баса...
        Много неща са - по-вероятно е да е бушон в двигателния отсек (мощните)
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          Много неща са - по-вероятно е да е бушон в двигателния отсек (мощните)
          За тези в коша и тези,които се виждат на панела,всеки се сеща да ги провери.Другите,за които съм писал са завряни извън погледа и доста народ дори и не предполага,че ги има.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            За тези в коша и тези,които се виждат на панела,всеки се сеща да ги провери.Другите,за които съм писал са завряни извън погледа и доста народ дори и не предполага,че ги има.
            Да, аз имам три реда такива. Но казах за тези в коша щото само те управляват толкова много неща на един път, а след тях следват допълнително разделяне и бушониране на веригите
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

за жалост ги гледах и тези отгоре нат останалите и тези големите от пред или аз нещо не съм видял а дали има вариант да е масата и и къде може да се намира

Comment

Po temata

I vse pak kakvo se slu4i s izchezvaneto na migachite,chista4kite i parnoto?

mod edit: Колега, писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Comment

Извинете за латиницата.Вчера и на мен ми се повреди колата от изведнъж.Както си карах и ми изчезнаха мигачите,вентилацията,чистачките.Някой знае ли какъв и е проблема?

Comment

Първоначално публикувано от Jordanm3 Покажи съобщение
                    Извинете за латиницата.Вчера и на мен ми се повреди колата от изведнъж.Както си карах и ми изчезнаха мигачите,вентилацията,чистачките.Някой знае ли какъв и е проблема?
                    А каква ти е колата все пак?
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Алфа Ромео 156 2.4 10В 1999г. Свалих цялото табло проверих всяко реле и предпазител но не е от тях .Луднах с тази кола.Остана единствено и само контактният ключ.

Comment

Провери големите бушони отпред при двигателя. Май всички неща, които си изброил, са на един от тях - 80А
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ВСИЧКИ бушони са здрави и от пред при двигателя.Първо тях проверих не мисля че проблема е в предпазителите.....

Comment

здр

Колега и аз имах такъв проблем моита е алфа ромео 156 2.4 жтд и при мен така изведнъш ми исчезнаха мигачи климатик ел стакла и я карах тука при комшията тои е маистор по електроника и ми каза че ми е изгорял някав електронен блок нз каде се нмира. По добре я караи при маистор които се занимава със такива работи

Comment

Working...
                            X